Valitse sinulle sopivin vaihtoehto alta tai kysy lisää chatissa!

STARTTIPAKETTI

- aloittavan treenaajan valinta!

​Startti sisältää räätälöidyn treeniohjelman,  jossa opit kaiken tarvittavan lajin perusteista ja valmistaudut ensimmäiseen 6. kyun vyökokeeseesi, joka suoritetaan kurssin päätteeksi. Sinulle tehdään henkilökohtainen harjoitusohjelma, joka kohottaa sekä kuntoasi että taitotasoasi ja saat treenien tueksi videomateriaalin, joka helpottaa ja nopeuttaa oppimistasi. Starttipaketti sisältää myös vyökokeeksi jälkeen rajoittamattoman harjoitteluoikeuden loppukaudeksi kaikkiin AikiCirclen treeneihin.  ​

JOUSTO- JÄSENYYS

- joustoa kun sitä tarvitset!

Saat aina kuukaudeksi kerrallaan 

rajattoman harjoitteluoikeuden kaikkiin AikiCirclen teeneihin sekä seuran 

harjoitusleireille.
 

Stick with us, se kannattaa! 

Joustossa saat joka kuudennen kuukauden kaupan päälle, sekä kaksi yksityisohjauskertaa, kun 

pidät jäsenyytesi voimassa yhtäjaksoisesti 5 kk ajan. 

MBC- JÄSENYYS

- toiminnallsen kamppailun ystäville!

 MBC-jäsenyydellä pääset treenaamaan kaikissa MBC- treeneissä koko kauden ajan. Treenejä on viikottain kahdet ja lisäksi järjestetään myös ylimääräisiä harjoituksia kysynnän mukaan.

HELPPO- JÄSENYYS

-  jokaisen aikidokan ykkösvalinta!

Saat kerralla koko kaudeksi rajattoman harjoitteluoikeuden kaikkiin AikiCirclen vauhdikkaisiin treeneihin omalla valoisalla dojolla, sekä seuran harjoitusleireille, joita järjestetään minimissään neljä kertaa vuodessa. Usein treenien jälkeen on myös vapaata harjoitusaikaa, jolloin ohjaajat ovat käytettävissäsi.

JUNNUPAKETTI

- junioreiden oma jäsenyys!

 Junnujäsenyys kattaa kaikki junioritreenit koko kauden ajaksi. Treenejä on kaksi kertaa viikossa ja ne ohjaa aina kokenut junnuvetäjä -  treeneissä on siis takuulla hauskaa ja uusia asioita opitaan vauhdilla!

VIERAILIJAT

- jos käyt joskus ja jouluna!

Harvemmalti kävijälle tarjolla on kymppi-kortti, jolla saa käydä kymmenissä treeneissä aina silloin kuin itselle sopii. Vielä satunnaisemille kävijöille on tietysti myös kertamaksumahdollisuus!