📣 Tietoa syksyn treeneistä ja erikoisjärjestelyistä

AikiCirclen toiminnassa keskitytään syksyllä 2020 eritysesti vyökoetekniikoihin sekä vyökokeisiin valmistautumiseen ja otetaan muuttuvat olosuhteet huomioon harjoitteluiden järjestelyissä.

🥋 Aikuisten treeniajat

Syyskaudella aikuisille ja nuorille (13 v. täyttäneet) järjestetään harjoituksia viikoittain maanantaista perjantaihin. Koronatilanteen takia muutoksia saattaa tulla lyhyelläkin varoitusajalla, joten suosittelemme tarkistamaan ajantasaiset harjoitustiedot AikiCirclen treenikalenterista osoitteesta: https://www.aikicircle.fi/treenikalenteri

Tervetuloa ensisijaisesti oman vyöarvosi treeneihin, jotta saadaan rajattua ryhmäkokoja vielä jonkun verran. Jos et kuitenkaan pääse oman treeniryhmäsi treeneihin tai haluat treenata yli kaksi kertaa viikossa, voit käydä myös toisen ryhmän treeneissä.

👣 Junnujen treeniajat

Junioriharjoittelijoille (7-12 v.) järjestetään syksyllä viikoittain harjoituksia maanantaisin ja keskiviikkoisin klo 16:30 alkaen. Koronatilanteen takia muutoksia saattaa kuitenkin tulla, joten suosittelemme tarkistamaan ajantasaiset harjoitustiedot AikiCirclen treenikalenterista osoitteesta: https://www.aikicircle.fi/treenikalenteri

Maanantai
16:30 - 17:15: junnut (7-12 v.)
Keskiviikko
16:30 - 17:30: junnut (7-12 v.)

🐉 Uudet harrastajat

Uudet harrastajat ovat tervetulleita kokeilemaan Aikidoa, JunnuAikidoa ja MBC:tä. Tutustuminen on maksutonta, joten voit koittaa treenejä ilmaisesti ja jäsenmaksun voit maksaa, kun innostut treenaamaan vakituisesti.
Aikidoa voi tulla kokeilemaan tiistaisin klo 18:00 - 19:00 ja keskiviikkoisin 17:45 - 18:45.
JunnuAikidoon pääset tutustumaan maanantaisin klo 16:30 - 17:15 ja keskiviikkoisin klo 16:30 - 17:30.
Uudet MBC-harrastajat voivat tulla mukaan treeneihin maanantaisin klo 20:00 -21:30 ja torstaisin klo 18:30-20:00.

🦠 Korona-ajan ohjeistukset

Harjoituksissa noudatamme Suomen Aikidoliiton ohjeistusta, joten rajoittaaksemme harjoittelijamääriä ja helpottaaksemme mahdollisen tartuntaketjun seurantaa, suosittelemme ensisijaisesti osallistumaan oman vyöarvon treeneihin. Jos et kuitenkaan pääse oman treeniryhmäsi treeneihin tai haluat treenata yli kaksi kertaa viikossa, voit käydä myös toisen ryhmän treeneissä.

Lisäksi harjoituksissa noudatetaan seuraavia varotoimenpiteitä:

🩺 Harjoituksiin tulo on ehdottomasti kielletty, jos itsellä tai lähipiirillä on pieniäkään sairastumisen oireita.

🧼 Kädet on pestävä huolellisesti saippualla ja lämpimällä vedellä ennen ja jälkeen harjoituksen. Dojolla on lisäksi saatavilla käsidesiä.

🤧 Aivastetaan ja yskitään omaan hihaan.

🧴 Dojon siivoamiseen kiinnitetään erityistä huomiota.

🙌 Pyritään pitämään vähintään kahden metrin välimatka parien välillä ja noin kahdenkymmenen neliömetrin tila per pari.

🤝 Vältetään parin vaihtoa ja pyritään harjoittelemaan koko treenit saman parin kanssa.

⏱ Pyritään saapumaan dojolle juuri ennen harjoituksen alkua ja lähtemään välittömästi harjoituksen päätyttyä.

🥋 Jos mahdollista, vaatteet vaihdetaan kotona, niin pukuhuoneisiin ei tule ruuhkaa.

📋 Harjoituksiin osallistuminen merkitään dojolla olevaan listaan

🎟 Jäsenmaksut


AikiCirclen syyskauden jäsenmaksu on aikuisille 250€ ja junnuille 100€.
Viime kevään koronarajoituksista aiheutuneiden peruutusten vuoksi, kevätkauden jäsenmaksun maksaneille syyskauden maksu on aikuisilta 200€ ja junnuilta 50€.
Kuukauden harjoitusmaksu on 60€ ja 10-kerran kortti 80€.
Jäsenmaksut voit maksaa AikiCirclen verkkokaupassa (https://www.aikicircle.fi/online-store) tai vaihtoehtoisesti pyytää tilisiirtolomaketta.
Lisäksi Suomen Aikidoliitto velvoittaa, että Aikidoliiton jokaisen jäsenseuran jokaisella harrastajalla tulee olla aikidolisenssi. Lisenssi hankitaan osoitteesta: www.suomisport.fi

🍂 Syksyn leirit


Normaalioloissa AikiCircle järjestää minimissään neljä leiriä (vuosina 2018 ja 2019 järjestettiin yhteensä 18 leiriä), jotka ovat maksuttomia jäsenmaksun maksaneille. Koronatilanteen takia kevään ja kesän leirejä on jouduttu perumaan, eikä syksyn leirien järjestämisestä ole varmuutta. Syyskuun ukemileiri on suunniteltu järjestettäväksi 18.-20.9. Tilanteen salliessa myös muita leirejä tullaan järjestämään syksyn aikana.
Osittain leiritoimintaa korvaamaan AikiCircle pyrkii järjestämään kaikille jäsenmaksun maksaneille mahdollisuuden yksityisvalmennukseen.

👨‍🏫 Yksityisvalmennukset


Kaikille syksyn 2020 jäsenmaksun maksaneille pyritään järjestämään vähintään yksi yksityisvalmennuskerta. Valmentajina toimivat AikiCirclen vakituiset ohjaajat. Valmennusten aiheena on seuraavaan graduointiin valmistautuminen tai jokin muu harjoittelijan toivoma aihe. Kysy ohjaajilta lisätietoa yksityisvalmennuksista.

🎥 Etätreenivideot


Mikäli et pääse treeneihin tai treeneihin tulo arveluttaa voit myös harjoitella kotona AikiCirclen etätreenivideoiden avulla. Videotreenejä löytyy jo paljon ja niitä tehdään lisää syksyn mittaan erityisesti, mikäli salitreenejä joudutaan perumaan.

💻 Muutoksista ilmoittaminen


Ajantasaisimmat tiedot harjoituksista löydät aina AikiCirclen treenikalenterista: https://www.aikicircle.fi/treenikalenteri

Mukavaa alkavaa syksyä ja harjoitellaan vastuullisesti!