Antti-Juhani Pekkarinen, 4. dan Aikikai Shidoin

Suomen Aikidoliiton sertifioima junioriohjaaja

Antti on AikiCirclen pääohjaaja ja on treenannut aikidoa vuodesta '98 Suomessa, Japanissa ja ympäri maailmaa.  Hän on erityisen haka opettamaan kehonhallintaa ja liikkumista sekä tarkastelemaan tekniikoita uusista näkökulmista. Circlellä Antti vetää keskiviikkoisin perustekniikkatreenit, joihin olet myös tervetullut kokeilemaan lajia ensimmäistä kertaa! Lisäksi Antti vetää keskiviikkoisin aikuisten treenit sekä torstaisin graduointitekniikkatyöpajaa.  Aikuisten treenien lisäksi Antti ohjaa myös junioritreenit!

Mikko Lindevall, 3.dan Aikikai Fukushidoin

Authorized Study Group Leader Martial Blade Concepts

Mikko on toinen AikiCirclen pääohjaajista ja ohjaa aikidon lisäksi myös toiminnallisen kamppailun MBC- treeniryhmää. Hänen harjoituksissaan painottuvat tekniikan mekaniikka ja toiminnallinen kehonkäyttö sekä erittäin selkeä pedagogiikka (ja joskus erittäin huonot vitsit). Circlellä Mikko vetää maanantaisin perustekniikkatreenit, johon olet myös tervetullut kokeilemaan lajia ensimmäistä kertaa, sekä MBC- treenit maanantaisin ja torstaisin!

Olli-Pekka Jauhiainen, 3. dan Aikikai

Suomen Aikidoliiton sertifioima junioriohjaaja

O-P on aloittanut aikidouransa Lahdessa mutta on sittemmin siirtynyt business citystä isolle kirkolle  treenaamaan ja opettamaan AikiCirclessä. O-P:n treeneissä liikutaan vauhdikkaasti laajalla skaalalla perustekniikoista soveltaviin muotoihin. Circlellä O-P ohjaa perjantain treenit sekä Antin kanssa junnuja maanantaisin ja keskiviikkoisin!

Maija Linturi, 3. dan Aikikai

Maija on treenannut aikidoa '90- luvulta lähtien useassa seurassa ympäri Suomen.  Hänen treeneissään korostuu  joogamainen flow ja rento mutta keskittynyt asenne, joka avaa perustekniikoita sekä haastaa soveltamaan.  Circlellä Maija ohjaa torstaisin aikuisten treenit!

Konstamikko Korhonen, 2. dan Aikikai

Suomen Aikidoliiton sertifioima junioriohjaaja

Konstamikko siirtyi Tampereelta AikiCirclelle, kävi Japanissa hakemassa oppia ja vetää hullun hikisiä ja hauskoja treenejä maanantaisin ja perjantaisin! Konsta ohjaa myös junnuja rautaisella ammattitaidolla ja on Aikidoliiton Junnuvaliokunnan jäsen.