ovat lämpimästi tervetulleita AikiCirclen junioritreenehin! Treenejä löytyy 6-vuotiaista 13-vuotiaille (sitä vanhemmat ovatkin jo tervetulleita aikuisten ryhmään!).

Junioriaikido tarjoaa lapselle ja nuorelle taitoharjoittelua, monipuolista liikuntaa sekä hyvän ilmapiirin, jossa opitaan yhdessä.

Aikidon rauhanomaisen filosofian mukaisesti junioriaikidossa ei ole kilpailuja, vaan tavoitteena on harjoittelijan oma hyvinvointi ja kasvu niin fyysisesti kuin henkisesti. Aikido kehittää fyysisiä perusvalmiuksia kuten koordinaatiota, notkeutta, voimaa ja liikkuvuutta mutta myös keskittymiskykyä ja harjoitteluparin huomioonottamista.

Aiki Circlen junioriaikidon ohjaajat Antti ja O-P ovat kokeneita aikidon lajiosaajia sekä koulutettuja ja sertifioituja  junioriohjaajia. Antti on myös Suomen Aikidoliiton juniorivaliokunnan jäsen.


 

Junioriharjoituksien aikatalut löydät täältä

Voit aluksi tulla katsomaan harjoituksia tai tulla heti mukaan tatamille - junnutreeneihin voi osallistua vaikkei olisi aiempaa kokemusta lajista. Etukäteen ei tarvitse ilmoittautua, olet tervetullut tutustumaan lajiin milloin vain! Kaksi ensimmäistä kokeilukertaa ovat täysin ilmaisia.

 

Junnuille parhaan alun aikidon parissa antaa Junnupaketti, joka sisältää kauden jäsenmaksun, harjoitteluoikeuden kaikissa viikottaisissa junnutreeneissä sekä ohjaajien erityisesti junnuille laatimat videomateriaalit, jotka auttavat oppimisessa ja kannustavat harjoittelemaan. Junnupaketin voit ostaa kätevästi suoraan verkkokaupastamme tai dojoltamme!

 


Lämpimästi tervetuloa hauskan ja kehittävän harrastuksen pariin!

.

Vaatetukseksi et tarvitse muuta kuin mukavan jumppa-asun, jossa liikkuminen on helppoa.

.

Pitkät hiukset kannattaa sitoa ja korut ottaa pois harjoitusten ajaksi.

.

Puhelin laitetaan aina harjoitusten ajaksi äänettömälle.

.

Harjoitukset kestävät tunnin ja vanhemmat voivat halutessaan jäädä seuraamaan harjoituksia.

.

Aiki Circlen dojo on turvallinen ja rauhallinen paikka. Koulurepuille ja muille henkilökohtaisille tavaroille on oma säilytystilansa.