top of page
Junnut%20Enni_edited_edited_edited.jpg

Kivaa kamppailua
ja kavereita! 🦔

Junnut ovat lämpimästi tervetulleita AikiCirclen junioritreenehin! Treenejä löytyy 6-vuotiaista 13-vuotiaille (sitä vanhemmat ovatkin jo tervetulleita aikuisten ryhmään!).

Junioriaikido tarjoaa lapselle ja nuorelle taitoharjoittelua, monipuolista liikuntaa sekä hyvän ilmapiirin, jossa opitaan yhdessä.

Aikidon rauhanomaisen filosofian mukaisesti junioriaikidossa ei ole kilpailuja, vaan tavoitteena on harjoittelijan oma hyvinvointi ja kasvu niin fyysisesti kuin henkisesti. Aikido kehittää fyysisiä perusvalmiuksia kuten koordinaatiota, notkeutta, voimaa ja liikkuvuutta mutta myös keskittymiskykyä ja harjoitteluparin huomioonottamista.

AikiCirclen junioriaikidon ohjaajat Antti, O-P ja Konstamikko ovat kokeneita aikidon lajiosaajia sekä koulutettuja ja sertifioituja junioriohjaajia. Antti ja Konstamikko ovat myös Suomen Aikidoliiton juniorivaliokunnan jäseniä.

 

Jätä yhteystietosi sivun alareunassa olevalla lomakkeella tai chatissa, niin kerromme miten junnusi pääsee uuden harrastuksen pariin vaikka heti! :)

Junnujen oma jäsenyys

Juniorijäsenyys

80 €

80

Tämä jäsenyys kattaa junnutreenit yhden lukukauden ajalta!

Voimassa 3 kuukautta

Kaikki junioritreenit

Kaikki seuran juniorileirit ja -tapahtumat

Junnujen omat video- ja oheismateriaalit

Haluatko tietää lisää?

Kiitos, palaamme asiaan!

LOGO-TWEAKED.png
bottom of page