Junnut ovat lämpimästi tervetulleita AikiCirclen junioritreenehin! Treenejä löytyy 6-vuotiaista 13-vuotiaille (sitä vanhemmat ovatkin jo tervetulleita aikuisten ryhmään!).

Junioriaikido tarjoaa lapselle ja nuorelle taitoharjoittelua, monipuolista liikuntaa sekä hyvän ilmapiirin, jossa opitaan yhdessä.

Aikidon rauhanomaisen filosofian mukaisesti junioriaikidossa ei ole kilpailuja, vaan tavoitteena on harjoittelijan oma hyvinvointi ja kasvu niin fyysisesti kuin henkisesti. Aikido kehittää fyysisiä perusvalmiuksia kuten koordinaatiota, notkeutta, voimaa ja liikkuvuutta mutta myös keskittymiskykyä ja harjoitteluparin huomioonottamista.

AikiCirclen junioriaikidon ohjaajat Antti, O-P ja Konstamikko ovat kokeneita aikidon lajiosaajia sekä koulutettuja ja sertifioituja junioriohjaajia. Antti ja Konstamikko ovat myös Suomen Aikidoliiton juniorivaliokunnan jäseniä.

Vallitsevan tilanteen vuoksi junnutreenejä ei tällä hetkellä järjestetä dojolla. Junnuaikidoon voi kuitenkin osallistua myös kotoa käsin treenivideoiden myötä, kunnes harjoitukset taas käynnistyvät. Jätä yhteystietosi alle, niin kerromme miten junnusi pääsee uuden harrastuksen pariin vaikka heti! :)

Junnut%20Enni_edited_edited.jpg

Kivaa kamppailua ja kavereita!

Jätä tietosi tähän!

Kiitos,
palaamme asiaan!