top of page
OI000067_edited_edited.jpg

MBC

MBC - kamppailua lähietäisyydeltä
MBC on toiminnallinen lähiotteluun painottuva kamppailujärjestelmä, jossa harjoitellaan monipuolisesti puolustautumista teräaseilta, veitsi vastaan veitsi- tilanteita sekä aseetonta toiminnallista kamppailua.
MBC - kamppailullista puolustusta
Harjoitteet ovat käytännönläheisiä ja niissä on yhdistelty parhaita puolia filippiniläisten, kiinalaisten ja japanilaisten kamppailulajien lisäksi moderneista lähiottelu- ja itsepuolustusjärjestelmistä.
kehonkäyttöä kamppailussa
Harjoitteiden tarkoitus on kehittää koordinaatiota, motoriikkaa ja lihasmuistia sekä ajaa selkärankaan tiettyjä kehonkäytön malleja, jotka ovat tilanteesta riippumatta toimivia
käsi
 Treenaamisen perustana on hyökkääjän taltuttaminen ja konfliktitilanteiden ratkaisu mahdollisimman nopeasti, jotta ne eivät eskaloidu - ja toisaalta jo eskaloituneiden tilanteiden hallinta ja itsensä suojelu.

Martial Blade Concepts

Väkivaltaisia tilanteita harjoitellaan MBCssä turvallisesti ja hallitusti erilaisten harjoitteiden ja tekniikoiden kautta. 

MBC- lyhenteen keskiössä on B eli blade, terä. Lajissa fokus onkin erityisesti teräaseilta puolustautumisessa. Osa harjoittelua on myös hyökkääjän roolissa toimiminen ja realististen tilanteiden simulointi, jolloin on mahdollista koulia omia reaktioita ja stressinsietokykyä.

Suomessa teräaseen kanto on laitonta, mutta siitä huolimatta ne ovat usein osallisia väkivaltaisissa tilanteissa täälläkin.

Harjoittelussa käytetään suojavarusteita ja harjoitteluveitsiä, joissa ei ole terää. Väkivaltaisten tilanteiden vuoksi lajissa on ikärajana 18 vuotta.

OI000084.JPG

Kenelle MBC sopii?

MBC sopii kaikille yli 18- vuotiaille itsensä suojelusta kiinnostuneille.

Harjoittelun aloitus ei edellytä aiempaa kokemusta kamppailulajeista tai liikunnasta, eikä erityisiä varusteita tarvita - kaikki löytyy salilta valmiina.

Tunnelma treeneissä on rento ja kannustava, vaikka välillä harjoitellaankin intensiivisesti.

Olet lämpimästi tervetullut mukaan porukkaan!

Tule kokeilemaan!

Jos olet kiinnostunut aloittaamaan MBC- harjoittelun, paras tapa tutustua lajiin on tulla kokeilemaan treenejä.  
 

Treenaamme tavallisesti maanantaisin 20:00 - 21:30 ja torstaisin 19:00 - 20:30 AikiCirclen dojolla osoitteessa Malmin raitti 19, 00700 Helsinki.

Jos haluat tulla kokeilemaan treenejä, täytä tietosi alla olevaan lomakkeeseen tai laita viestiä chatissa - olemme yhteydessä!

Kiinnostuitko?

Kiitos viestistäsi - vastaamme pian!

LOGO-TWEAKED.png
bottom of page