top of page
antti&konsta_edited_edited.jpg

ANTTI-JUHANI PEKKARINEN

5. dan Aikikai Shidoin

Suomen Aikidoliiton sertifioima junioriohjaaja

Antti on AikiCirclen pääohjaaja ja on treenannut aikidoa vuodesta '98 Suomessa, Japanissa ja ympäri maailmaa.  Hän on erityisen haka opettamaan kehonhallintaa ja liikkumista sekä tarkastelemaan tekniikoita uusista näkökulmista.  Aikuisten treenien lisäksi Antti ohjaa myös junioritreenit!

P1014174_edited_edited.jpg

MIKKO LINDEVALL

3. dan Aikikai Fukushidoin

Authorized Study Group Leader Martial Blade Concepts

Mikko on toinen AikiCirclen pääohjaajista ja ohjaa aikidon lisäksi myös toiminnallisen kamppailun MBC- treeniryhmää. Hänen harjoituksissaan painottuvat tekniikan mekaniikka ja toiminnallinen kehonkäyttö sekä erittäin selkeä pedagogiikka (ja joskus erittäin huonot vitsit). 

konsta&op_edited.jpg

O-P JAUHIAINEN

3. dan Aikikai 

Suomen Aikidoliiton sertifioima junioriohjaaja

O-P on aloittanut aikidouransa Lahdessa mutta on sittemmin siirtynyt business citystä isolle kirkolle  treenaamaan ja opettamaan AikiCirclessä niin aikuisten kuin junnujenkin ryhmiä. O-P:n treeneissä liikutaan vauhdikkaasti laajalla skaalalla perustekniikoista soveltaviin muotoihin. 

konsta&tapsa_edited.jpg

KONSTAMIKKO KORHONEN

3. dan Aikikai 

Suomen Aikidoliiton sertifioima junioriohjaaja

Konstamikko siirtyi Tampereelta AikiCirclelle, kävi Japanissa hakemassa oppia ja vetää hullun hikisiä ja hauskoja treenejä. Konsta ohjaa myös junnuja rautaisella ammattitaidolla ja on Aikidoliiton Junnuvaliokunnan jäsen.  

260394941_1113805666091979_2659617368450856563_n_edited.jpg

Maija Mustajoki

1. dan Aikikai 

Maija on uusin tulokas AikiCirclen vetäjärosteriin - tervetuloa torstaisin hänen lempeisiin ja selkeisiin aikidoharjoituksiinsa!

bottom of page