top of page

ERIC
MAYES

YOYIMBO WHITE-03.png

HELSINKI | 23-24.3.2024

Eric Mayes

Martial Blade Concepts Certified Instructor

Eric Mayes on yksi harvoista MBC- ammattiopettajista maailmassa ja lajin perustaja Michael Janichin suora oppilas sekä treenikaveri.

Hänellä on laaja kokemus kamppailulajeista,  mm. 5. Dan musta vyö Combat Hapkidossa ja yli 40 vuoden kokemus kenjutsusta, tantojutsusta, aikijutsusta, jujutsusta, muho kenposta, silatista, escrimasta, kalista, systemasta ja shootfightingista.
 

Eric on aiemmin toiminut puolustustaktiikan kouluttajana Grand Countyn SWAT-tiimissä ja on kouluttaja International Police Defensive Tactics Institutessa.

Tervetuloa huumorintajuisen ja rennon asiantuntijan opetukseen!

Eric_Mayes_artsy_edited_edited.png

teemat

Leirin harjoitukset avaavat MBC:n lähestymistapaa itsepuolustukseen veitsien käytön ja niiltä puolustautumisen kautta. Lisäksi lauantain iltapäivä tarjoaa terättömän ja laillisesti Suomessakin kannettavan itsesuojelutyökalu ProTekin workshopin ja intensiivikurssin.

Lähestymistapa väkivaltaan on MBC:ssä hallittu ja rauhallisen pedagoginen ja harjoitukset ovat skaalattavissa eri tarpeisiin ja taitotasoille. Leirille ovat tervetulleita sekä ensimmäistä kertaa itsepuolustukseen tutustuvat että kauemmin veitsilajien ja itsesuojelun parissa harrastaneet. 

Dojolla on harjoitusveitsiä ja suojalaseja lainattavaksi, mutta mikäli sinulla on omat varusteet, niin ota ne ihmeessä mukaan!

fight-protec.png
fist.png

mbc

MBC on toiminnallinen lähiotteluun painottuva kamppailujärjestelmä, jossa harjoitellaan monipuolisesti puolustautumista teräaseilta, veitsi vastaan veitsi- tilanteita sekä aseetonta toiminnallista kamppailua.

Harjoitteet ovat käytännönläheisiä ja niissä on yhdistelty parhaita puolia filippiniläisten, kiinalaisten ja japanilaisten kamppailulajien lisäksi moderneista lähiottelu- ja itsepuolustusjärjestelmistä.  Harjoitteiden tarkoitus on kehittää koordinaatiota, motoriikkaa ja lihasmuistia sekä ajaa selkärankaan tiettyjä kehonkäytön malleja, jotka ovat tilanteesta riippumatta toimivia

protek key

ProTek key on terätön itsesuojeluväline, joka kulkee kätevästi mukana avainnipussa.

ProTek key on muotoiltu helppokäyttöiseksi ja tehokkaaksi avuksi tilanteisiin, joissa on tärkeää päästä nopeasti esimerkiksi otteesta irti. Keyllä saa painettua käsien, kaulan tai muiden kehonosien triggerpisteitä, jolloin hyökkääjän ote tai eteneminen herpaantuu.

 

Lauantain workshopissa opit käyttämään itsesuojeluvälineitä tehokkaasti tilanteissa, jotka sitä vaativat.
 

protek-kuva.png

aikataulu

lauantai 23.3.24

sunnuntai 24.3.24

osta liput

liput

0 PÄIVÄÄ TAPAHTUMAAN

tervetuloa!

kysyttävää?

LOGO-TWEAKED.png
bottom of page