Meillä on aina ovet auki ja tatamilla tilaa uusille hyville tyypeille!

Circlellä tehdään jutut tuoreella otteella ja siksi meillä saa hypätä mukaan milloin vain - varsinaista peruskurssia ei ole, vaan lajitaidot opitaan yhdessä muiden aloittelijoiden ja pitempään treenanneiden kanssa Basics- treeneissä! Näin pääset heti jengiin mukaan ja saat harjoitella lajin perusteita myös kokeneempien treeniparien kanssa. 

Basics- treneissä harjoitellaan ukemeita, eli pehmeitä kaatumisia, katoja, eli perustekniikkamuotoja, lajinomaista liikkumista ja budoon kuuluvaa etikettiä. Ohjaajat laativat sinulle räätälöidyn harjoitusohjelman, joka tähtää ensimmäisen vyöarvosi suorittamiseen. Tämän jälkeen pääset osallistumaan koko AikiCirclen treenitarjontaan!

Olet tervetullut taustasta riippumatta Aikidon Basics-treenehin maanantaisin ja keskiviikkoisin klo 18 - 19 kokeilemaan lajia.  Erikseen ei tarvitse ilmoittautua, vaan voit putkahtaa paikalle sinulle sopivana päivänä - Basics- ohjaajamme Mikko ja Antti auttavat sinut alkuun. Varuisteiksi riittää alkuun verkkarit!

MBCtä voit tulla kokeilemaan mihin MBC-treeniryhmän treeniin tahansa, pääset nopeasti mukaan ja opit perusliikkeet jo ensimmäisessä treenissä! Ikäraja MBCssä on 18 v. 

Lämpimästi tervetuloa -  nähdään tatamilla!

.

Mukaan pääsee milloin vain!

.

Kaksi ensimmäistä kokeilukertaa ovat ilmaisia!

.

Et tarvitse muuta kuin verkkarit ja avoimen mielen!